U bent hier: Nieuws & referenties » Docent social media

Wat houdt me bezig

Docent social media

Postgraduaat digitale marketing Vives 12 december 2017

In 3 sessies van telkens 3u mocht ik de deelnemers inlijven in de wereld van social media marketing. Ik probeerde de lessen heel erg hands-on en uitvoerend aan te pakken, aangezien andere docenten thema's zoals strategie en content voor hun rekening namen.

Algemene score van mijn module = 7,54/10 (mag ik dat dan afronden naar 8/10 *wink wink*?)

Enkele commentaren:

  • Interessante lessen, goede lesgever. Zou misschien nog leuk zijn om concrete campagne te zien hoe die uitgespeeld wordt over de verschillende kanalen.
  • De lessen social media waren zeer interessant en leerlijk. Persoonlijk had ik al wat ervaring met de verschillende kanalen maar toch heb ik een grote meerwaarde gehaald uit dit opleidingsonderdeel.
  • Liselotte is een toffe, vlotte onderneemster, maar de lessen gingen te traag voor mij, te veel focus op iedere functionaliteit van Facebook (veel wijst zichzelf uit en verandert voortdurend). Te lang op sommige zaken blijven hangen en zoeken naar het antwoord.
  • De lessen waren logisch opgebouwd en begonnen echt bij de basis, zelfs waarvoor elk platform dient en gebruikt wordt. Voor mensen die nog niet met SoMe-marketing in aanraking zijn gekomen, vormt dit een goed en solide begin. Voor mij mocht er echter wat meer geavanceerd over adverteren gesproken worden. Liselotte is enthousiast als docent en staat open voor aanvullingen en feedback van de studenten. De slides zijn wel summier qua info en bevatten veel screenshots die als je niet in de les was weinig vertellen.
  • Ik vind het bijzonder jammer dat ik de les die verschoven is over Instagram heb moeten missen. Het zou misschien wel tof geweest zijn als er ook een handboek bij was (alhoewel we tot nu toe best verwend zijn op dat vlak). Maar een handboek met concrete en volledig uitgewerkte voorbeelden zou wel heel erg nuttig geweest zijn, zeker naar het eindwerk toe!
Een mondige groep deelnemers dus ;)
Het was verrijkinde ervaring om voor deze groep professionals te mogen staan.
 
 
 

terug naar overzicht