U bent hier: Nieuws & referenties » Social Media Day 2016

Wat houdt me bezig

Social Media Day 2016

Tickets via 'De Vlaamse Community Managers' 1 maart 2016

Top! Door even creatief na te denken over een slogan voor VLCM : De Vlaamse Community Managers, won ik een toegangsticket voor Social Media day Antwerp.

Wat is VLCM? Zij omschrijven het als het forum om Nederlandstalige Belgische community managers met elkaar samenbrengen. Dit om vragen te stellen, informatie te delen en te netwerken met collega’s online of op een evenement. 

Want de Community Managers (alhoewel vaak concurrenten van elkaar) vormen een toffe kliek mensen. Vragen, nieuwigheden, bedenkingen worden vrijuit in een gesloten Facebook groep gegooid. Ik durf eerlijk te stellen dat ik al heel wat kennis heb opgedaan door de vragen en discussies daar te volgen.

En dus mocht vorige week VLCM 2 leden blij maken met een ticket voor Social Media Day, te winnen door een gevatte slogan voor VLCM te bedenken.

Mijn winnende reactie : 'VLCM, waar on(e)liners thuis zijn'.  Geen idee of ze het ook serieus als slogan gaan gebruik (vermoedelijk niet), maar de VLCM is natuurlijk wel een onliner, een echte digital (al dan niet native).  En ook een beetje een oneliner; want gevat uit de hoek komen, dàt willen we graag allemaal.

Ik kijk dus heel erg uit naar 17 maart: even onderdompelen in de digitale wereld, geinspireerd worden door sprekers en collega's. Netwerken.  Daar hou ik van!

terug naar overzicht