U bent hier: Nieuws & referenties » VOKA COMMUNICATION JOURNEY 2014

Wat houdt me bezig

VOKA COMMUNICATION JOURNEY 2014

Presentatie Social Media 24 oktober 2014

Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen ontwikkelde een ijzersterk programma voor communicatieverantwoordelijken. In 4 dagen verspreid over 8 weken gaan we dieper in op diverse communicatiethema’s.

Onder andere, corporate identity, interne en externe communicatie, social media , relaties met de pers passeren de revue.  Het volledige traject wordt begeleid door een gerenommeerd communicatiespecialist met een rits aan praktijkervaring bij één van de grootste hightechbedrijven van ons land.  JP Tanghe, heeft een jarenlange ervaring als  “Senior advisor to the CEO” bij Barco.  Als deskundige zal hij elk thema tijdens die 4 dagen inleiden om naadloos over te gaan naar de gastspreker van de dag. Naast een professionele en  gedegen introductie op elk thema laten we een bedrijf of organisatie aan het woord die de problematiek schetst via een praktijkgerichte insteek.  Geen louter theoretisch gegeven maar concreet toepasbare kennis wordt gedeeld.
 
Markeer deze Communication Journey op uw ‘to do’ want dit initiatief is onmiskenbaar een must voor elke communicatieverantwoordelijke.

 

Toen deze informatie in mijn mailbox terecht kwam twijfelde ik geen moment om in te schrijven. En de interesse bleek wederzijds, want ook de organisatie had interesse in mijn Social Media expertise om een dagdeel in te vullen met kennis en presentatie. Voor de deelnemende bedrijven (TVH, Aspiravi, Eandis, Galloo, en anderen) maakte ik een screening van hun aanwezigheid op Social Media. Deze bevindingen waren de basis voor een workshop, waarna de deelnemers hun eigen rapport en screening meekregen als werkdocument. 

aanbeveling Voka Communication Journey

terug naar overzicht